Located adjacent to the Paling Court Residential Aged Care Facility within Carrington Care's Camden campus this greenfield site is to be developed to accommodate a number of independent living units configured as 2 & 3 bedroom houses.

With a gentle downhill slope falling to the South-East the site has a loose remnant collection of significant trees and native habitat. Jackson Teece has been commissioned to master plan the site, inclusive of new roads, pedestrian footpath's and allowance for overland water flow along a residual waterway.

The houses are designed to have a contemporary interpretation of a traditional colonial farm house with extensive use of verandas and covered external walkways to allow for multiple points of access from internal rooms. Living arrangements are clustered into a residential wing housing bedrooms and bathroom facilities and a public wing housing the living room, dining room and kitchen.

This Project was completed in 2016