An existing 1980s function and recreation centre within the Carrington Centennial Care facility has been expanded and repositioned to include restaurant functions, gymnasium, retail store and meeting and function spaces, together with revamped public external spaces in which family groups can congregate and socialise.

The new facilities function in the manner of a holiday resort, combined with a traditional small scale village square, civic funtion and recreation spaces.

Three new buildings have been created to contain various functions, with the style and material palette drawn from contemporary holiday facilities - timber, glass, large eaves and shaded external balconies. We are playing with an idiom which creates a ?contemporary country? feel. White painted timber structures, with timber floors, central gardens and plantings on site establsih the mood. Shaded covered balconies wrap around buildings. Activity spaces, function rooms for various gatherings - from Yoga groups to craft and art groups - are all provided. Lift access and extended ramps allow for pedestrian circulation.

The project has a parkland setting and sits as the main social and recreation hub within the larger Camden Centennial Care campus facilities.